top of page

Ik geloof ontzettend in de kracht van de relatie tussen mens en dier. Huisdieren verhogen ons gevoel van geluk en welzijn. Als financiële krapte bepaalde zorg voor het huisdier moeilijk of onmogelijk maakt is dat dubbel akelig. Voor het huisdier in de eerste plaats, maar voor de eigenaar net zo goed! Wat fijn dat in die gevallen de stichting Mens Dier Nood, eventueel kan helpen bij het dragen van de kosten voor noodzakelijke behandelingen. Daaraan wil ik graag mijn steentje bijdragen!

Daarom draag ik van elke schildersopdracht die ik via huisdiereigenaren van Dierenkliniek Den Herd maak, graag 10% van de opbrengst af aan stichting Mens Dier Nood.

Help stichting Mens Dier Nood met een geschilderd portret van uw huisdier.

Hoe het werkt

Wanneer u een portret van uw geliefde huisdier wilt, dan maken we eerst een afspraak. Het liefst ontmoet ik u en uw dier persoonlijk. Zo vormt zich een volledig beeld van 't dier, de blik, vacht, bouw en persoonlijkheid. We kunnen dan tevens voorbeelden van mijn werk bekijken en kunt u uw voorkeuren voor wat betreft formaat en kleurgebruik aangeven. Als u goede foto's heeft (digitaal) dan ontvang ik die graag, maar daarnaast maak ik er zelf ook een paar zodat ik een compleet plaatje heb als ik achter m'n schildersezel begin.

 

Om te kunnen spreken van een geslaagd portret, moet het u raken. Als dit niet het geval is, zal ik u niet verplichten tot afname ervan. Ik begin dan gewoon opnieuw, net zo lang totdat u blij wordt als u naar het schilderij kijkt. Normaliter dient u rekening te houden met zo'n 2 weken levertijd.

 

Mijn vaste prijs voor een dierenportret van 40 x 40 cm is 365€. Hiervan draag ik 36,50€ af aan de stichting. Op deze manier dragen we samen een steentje bij aan het goede werk van de stichting.

Heeft u nog vragen? Klik hier om een berichtje te sturen. Het verplicht u tot niets. En mocht het komen tot een opdracht, dan geef ik dat uiteraard direct door aan Dierenkliniek Den Herd en de stichting Mens Dier Nood.

bottom of page